Dofe programa Šeduvos gimnazijoje

Sveiki,

Aš esu Arnas Janulis, IIb klasės mokinys. DofE (Edinburgo hercogo jaunimo apdovanojimų programa) programoje startavau gruodžio mėnesį, siekiu bronzos apdovanojimo. Mokausi ne tik išsikelti tikslus, bet ir planuoti savo laiką. Gruodžio mėnesį aš ir Aurelija Puščiutė (IIb) dalyvavome vakaronėje kartu su DofE programos Šiaurės Lietuvos regiono dalyviais. Mums  paskaitą skaitė, o paskui diskusiją apie tai, kaip tęsti pradėtas veiklas, kaip motyvuoti save ir įgyvendinti tikslus, vedė Rokas Leonavičius, Aikido kovos meno profesionalas, Mokymų akademijos  partneris –konsultantas, jaunas ir motyvuotas žmogus. Nereali pažintis! Roko kalba mane dar labiau paskatino siekti svajonių, kurios tikrai virs realybe. Vasario mėnesį DofE mus su Aurelija pakvietė savanoriauti prie DofE stendo „Studijos 2018“ Litexpo parodų centre, kur mano bendravimo įgūdžius gerai įvertino Imantas, „Keyless“ kompanijos atstovas. Jis pakvietė mane bendradarbiauti renginyje, kuriame keturias dienas galėjau tobulinti viešojo kalbėjimo įgūdžius, bendravimo kultūrą, užsienio kalbų žinias, nes susitikau su žmonėmis, atvykusiais iš skirtingų šalių. Vasarą jau turiu keletą pasiūlymų padėti renginių metu. Ir, tikiuosi, tai ne pabaiga!

Ačiū gimnazijai, kad sudaro galimybes jaunuoliams dalyvauti įvairiose programose, kurios skatina atrasti save, tobulėti, ruoštis ateičiai.
Taigi, jeigu esi 14 metų, tai DofE programa – kaip tik Tau! Kviečiu prisijungti. Visiškai nesvarbu, kaip Tu mokaisi, kur gyveni, ką mėgsti, galbūt net nežinai, ko nori J. Su DofE programa įprasmink savo vasarą, atrask naujus pomėgius, tobulink įgūdžius, būk aktyvus, naudingas bei paslaugus.

Į visus Tavo klausimus atsakys ir padės mokytoja Rita Šlivinskaitė. Trečiadieniais per 7 pamoką 305 kabinete vyksta DofE programos konsultacijos.

Su geriausiais linkėjimais –Arnas Janulis, IIb klasė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas