Pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas ,,Gyvenu po saule“

  • Paskelbė : Gytis Malatokas
  • Paskelbta: 2024-05-13
  • Kategorija: Aktualijos

Gegužės 10 dieną Šeduvos gimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas ,,Gyvenu po saule“, skirtas Dainų šventės metams. Renginį suorganizavo pradinių klasių mokytoja Aušra Poškienė ir logopedė Ingrida Šukytė. Konkurse dalyvavo net  86 mokiniai, kurių raiškaus skaitymo gebėjimus vertino gimnazijos pavaduotoja ugdymui Jūratė Petraitienė, gimnazijos logopedės-specialiosios pedagogės Aušra Mickutė ir Jolanta Gedaminskienė   bei gimnazijos vyr. bibliotekininkė Vita Kasarauskienė. Visi konkurso dalyviai pasirodė puikiai, todėl vertinimo komisijai buvo be galo sunku apsispręsti ir išrinkti laimėtojus.

Kol komisija vertino  mokinių pasirodymus, savo muzikinius kūrinius  dalyviams ir žiūrovams dovanojo Radviliškio muzikos mokyklos Šeduvos filialo mokiniai:  Goda, Akvilė,  Lukrecija, Austėja, Luknė V., Martynas, Džiugas, Barbora, Dominykas, Dorotėja ir  Luknė B.

Iš 1-2 klasių I vietą  laimėjo Ugnė Kazbaraitė iš 2a klasės (mokytoja Vaida Čepienė). II vietą –  Dovydas Navagruckas iš 1c klasės (mokytoja Juta Savickienė), Adelė Pranytė iš 2a klasės (mokytoja Vaida Čepienė). III vietą – Akvilė Savickaitė iš 1b klasės (Inga Rutkauskienė), Viltė Vasiliauskaitė iš 1a klasės (mokytoja Ilona Kučienė), Lukrecija Marčiūtė iš 2a klasės (mokytoja Vaida Čepienė). Padėkos raštais už jautrius bei nuoširdžius pasirodymus apdovanoti Austėja Čepauskaitė iš 2a klasės (mokytoja Vaida Čepienė) ir Goda Liutkevičiūtė iš 1b klasės (mokytoja Inga Rutkauskienė).

Iš 3-4 klasių I vietą laimėjo Urtė Karosaitė iš 4b klasės (mokytoja Aušra Poškienė). II vietą – Barbora Kablytė iš 3b klasės (mokytoja Jūratė Juškienė), Ramunė Jarašūnaitė iš 3b klasės (mokytoja Jūratė Juškienė). III vietą – Aironas Daukša iš 3a klasės (mokytoja Ramunė Malatokienė), Agota Batkevičiūtė iš 4b klasės (mokytoja Aušra Poškienė) ir Urtė Guntulytė iš 4a klasės (mokytoja Daiva Babičienė).   Padėkos raštu už puikiai padeklamuotą eilėraštį apdovanota Ema Maračkinaitė  iš 3a klasės (mokytoja Ramunė Malatokienė) ir Luknė Varneckytė iš 3b klasės (mokytoja Jūratė Juškienė).

Geriausiai pasirodę meninio skaitymo konkurso dalyviai buvo apdovanoti ne tik gimnazijos direktorės padėkos raštais, bet ir vertinimo komisijos narių įsteigtais prizais. Apibendrindama skaitovų pasirodymus vertinimo komisijos pirmininkė Jūratė Petraitienė pasidžiaugė mažaisiais skaitovais, jų scenine kultūra, o labiausiai vaikų raiškaus, įtaigaus deklamavimo sugebėjimais, kuriuos mokinukams padėjo atskleisti ir išryškinti jų mokytojos. Renginio pabaigoje visiems konkurso dalyviams buvo įteikti padėkos raštai, dovanėlės, saldūs prizai, kuriuos įsteigė  organizatoriai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas